Lapseki ilçesinde yaşayan bir kadın, komşularının, çocuklarını okula götürme isteğini kıramayınca servis şoförlüğü yapmaya başladı.
Sabriye Aydoğdu (49), AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 yıl önce sürücü belgesi aldığını söyledi.
Okula 5 çocuğunu her gün aracıyla götürdüğünü belirten Aydoğdu, komşularının, kendi çocuklarını da okula götürmesi isteğini kıramadığını anlattı.
Kendisinin ve komşularının çocuklarını okullarını götürmeye başlamasının ardından 6 yıl önce servis şoförlüğü yapmaya karar verdiğini belirten Aydoğdu, bir firmayla anlaşıp bu işe başladığını dile getirdi.
Aydoğdu, hafta içi her gün 17 çocuk için servis şoförlüğü yaptığını ifade ederek, "Çocukları sevgiyle taşıyorum. Geçen yıl aldığım minibüsle servise başladım. Bu iş çok da hoşuma gidiyor. Ben çocukları, onlar da beni seviyor. Hatta bazen çocukların bana 'anne' diye seslendiği de oluyor. Bu da beni çok mutlu ediyor" dedi.
Velilerinden Sabriye Akyüz ise Aydoğdu'yu uzun yıllardır tanıdığını bildirdi.
Çocuklara karşı davranışından dolayı servis şoförlüğü için onu tercih ettiklerini kaydeden Akyüz, "Yavrularımıza anne şefkatiyle yaklaşıyor. En önemlisi çocuklarla uyumu çok iyi, çok memnunuz" diye konuştu. - Çanakkale
Son Dakika › Yerel › Kadın Servis Şoförü, Öğrencileri 'Anne Sevgisi'Yle Taşıyor - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?