Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Yenikent'te yeşil alan ve oyun alanı inşa etti - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Yenikent'te yeşil alan ve oyun alanı inşa etti

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Yenikent\'te yeşil alan ve oyun alanı inşa etti

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenikent'te yeşil alan ve çocuk oyun alanı projesini tamamlayarak hizmete sundu. Yenikent toplu konut alanında yapılan çalışmalarla çevre düzenlemesi büyük bir özveriyle devam ediyor.

05.12.2023 11:58  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenikent'te başlattığı yeşil alan çalışmaları çerçevesinde çocuklar için oyun alanı inşaa etti.

Yenikent toplu konut alanında çalışmalarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeşil alan ve çocuk oyun alanı projesini tamamladı. İçerisindeki sosyal donatılarla uydu kent formatında inşa edilen Yenikent konutlarında çalışmaların devam ettiğini bildiren ekipler, çevre düzenleme çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Dulkadiroğlu ilçemizin önemli toplu konut alanlarından olan Yenikent bölgesinde ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Çevre düzenlemesi, yeşil alan ve çocuk oyun alanı ile ilgili çalışma yapan ekiplerimiz, çocuk oyun alanını tamamlayarak hizmete sundu. Mahallemize ve evlatlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Yenikent'te yeşil alan ve oyun alanı inşa etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement