Kalay'dan Eğitim Kurumu Ziyaretlerini Sürdürdü - Son Dakika
Yerel

Kalay'dan Eğitim Kurumu Ziyaretlerini Sürdürdü

Kalay\'dan Eğitim Kurumu Ziyaretlerini Sürdürdü

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte, Bartın İstiklal İlkokulu, Mustafa Aydede Anaokulu ve Cumhuriyet Lisesi’ni ziyaret etti.

07.03.2014 13:50

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte, Bartın İstiklal İlkokulu, Mustafa Aydede Anaokulu ve Cumhuriyet Lisesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Belediye Meclis Üyesi adayları Canan Çacuşoğlu, Hasan Fırıncı, Cahit Kemik, Ferruh Harçvuran, Hasan Özdemir, Sinan Öztabak ile birlikte Bartın İstiklal İlkokulu, Mustafa Aydede Anaokulu ve Cumhuriyet Lisesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkan adayı Kalay ilk olarak, Bartın İstiklal İlkokulu ziyaret etti. Burada okul müdürüyle bir süre sohbet eden, Kalay daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlere projelerini anlattı. Kalay ve beraberindekiler ikinci olarak Mustafa Aydede Anaokulu'na geçerek, burada öğretmenlere projelerini anlatıp destek istedi. Kalay daha sonra Cumhuriyet Lisesi'ni ziyaret ederek, burada öğretmenlere su, çöp, kanalizasyon, çevre yolu, raylı sistem, tünel, köprü, yürüyen merdiven, liman projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Daha önce göreve gelen belediyeler bazı projelerle alakalı sözler verdi. Ama gerçekleştirilemedi. Biz hazırladığımız 48 önemli projeyi göreve geldiğimizde hayata geçirerek diğer illerle aramızda açılan makası kapatacağız. Merkezi hükümetle belediye olarak uyumlu çalışacağız. Tek adam anlayışını kaldırıp, ekip çalışması yapacağız. Sizlerin desteği bizim için önemli desteklerinizi talep ediyoruz. Bu seçimlerde bu proje ve yatırımlara destek verilmesini bekliyoruz. Bartın'ın en büyük sorunlarından bir tanesi su problemidir. Sularımız asbestli borulardan geliyor. Borularda yol kenarından geçtiği için çok kırılganlar. Kamyon geçtiğinde borular patlayabiliyor. Arıtma sistemi de çalışmıyor. Şehri besleyen suyun yarısı kaçak durumda. Yine Bartın trafiğini rahatlatacak çevre yolu projemiz var. 4 adet katlı kavşak projemiz var. Doğalgaz bazı illerde 5 ayda tamamlandı. Bartın'da ise iki yıldır çalışmalar devam ediyor. Abone sayısı anca yüzde 10 oldu. Tamamlanamadığı için halkımız zehir soluyor. Biz göreve geldiğimizde bir yıl içerisinde doğalgaz çalışmalarını bitireceğiz, halkımızı zehir solumaktan kurtaracağız. Ormanlık alanda kuracağımız modern hayvan barınağıyla, hayvanları hem sağlıklı hem de hayvan severlerle buluşabilecekleri güvenli bir ortam hazırlayacağız. İhtiyaç sahipleri için belediye hayır çarşısını kurucağız. Yine ihtiyaç sahibi aileler için sıcak yemek ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere AŞ evi kurucağız. Bartın'ı otopark sorunundan kurtarmak için katlı otopark projemi var. Hasta, yaşlı, engelli vatandaşlarımıza evde bakım hizmetleri ile biz ilgileneceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay'dan Eğitim Kurumu Ziyaretlerini Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement