Kalay, Eğitim Kurumu Ziyaretlerine Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Kalay, Eğitim Kurumu Ziyaretlerine Devam Etti

Kalay, Eğitim Kurumu Ziyaretlerine Devam Etti

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, seçim çalışmaları çerçevesinde yaptığı ziyaretlerde, “Ayakları yere basan sağlam projelerimizle Bartın’a çağ atlatacağız” dedi.

03.03.2014 13:14

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, seçim çalışmaları çerçevesinde yaptığı ziyaretlerde, "Ayakları yere basan sağlam projelerimizle Bartın'a çağ atlatacağız" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Bartın'da bulunan eğitim kurumlarını ziyaret etti. AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay'a okul ziyaretlerinde Belediye Meclis Üyesi adayları İlker Camcı, Hasan Fırıncı ve Zeliha Kışlabayrak eşlik etti. Başkan adayı Kalay ilk olarak, Bartın Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Burada okul müdürüyle bir süre sohbet eden, Kalay daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlere projelerini anlatıp, destek istedi. Daha sonra Kalay ve belediye meclis üyesi adayları Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne geçerek, burada öğretmenlere projelerini anlattı. Kalay buradan okul müdürü eşliğinde elektrik, bilgisayar, gemi inşa, mobilya, metal ve motor teknolojileri atölyelerini ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Kalay son olarak Bartın İMKB Ortaokulu ziyaret ederek, burada öğretmenlere trafik, su, çöp, kanalizasyon, çevre yolu, raylı sistem, tünel, köprü, yürüyen merdiven, liman projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Su meselesi, ırmak ıslahı, şehir parkı önemli konulardır. Şehir meydanını büyüterek altına otopark yapacağız. Sizlerden de isteğimiz 30 Mart'ta yatırım ve projelere destek vermenizdir. Projelerimize bakanlıklardan da destek aldık. Ayakları yere basan sağlam projelerimizle Bartın'a çağ atlatacağız. İnkum'a yapacağımız projelerle Bartın'ın 19. mahallesi olacak. 12 ay yaşanacak durumu gelecektir. Sosyal projelerimizle her kesime hitap ederek herkesin hayatını kolaylaştıracağız. Kent Konseyine önem veriyoruz. Katılımcı belediyeciliğe önem veriyoruz. Halkla beraber karar vereceğiz. Eğer kent konseyi olsaydı, Yalı'da ki yatırım onay alamazdı. Bu konuda hem kendi çalışmalarımızla hem de hükümetin desteğiyle bu projeyi mutlaka gerçekleştireceğiz. Bartın'da hava kirliliği devam ediyor. Hava kirliliğiyle ilgili doğalgazı bir kere Bartın'a dağıtmamız lazımdır. Trafik sorunumuz var. Bunların hepsine yönelik projelerimizle sorunları çözeceğiz. El ele vererek Bartın'ı büyütüp marka şehir yapacağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay, Eğitim Kurumu Ziyaretlerine Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement