Kalite Ödülü İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Yerel

Kalite Ödülü İçin Geri Sayım Başladı

Kalite Ödülü İçin Geri Sayım Başladı

Kalder ve BUSİAD iş birliğiyle düzenlenen "10.Kalite ve Başarı Sempozyumu" ile "2011 Bursa Kalite Ödülü" töreninin 13-14 Nisan tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

03.04.2012 12:06

Kalder ve BUSİAD iş birliğiyle düzenlenen "10. Kalite ve Başarı Sempozyumu" ile "2011 Bursa Kalite Ödülü" töreninin 13-14 Nisan tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Kalder Bursa Şubesi ve Bursa Sanayici ve İşadamları Derneği (BUSİAD) iş birliği ve Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve AISEC Bursa Şubesi'nin desteğiyle düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu 13- 14 Nisan 2012 tarihleri arasında Almira Otel'de yapılacak. Sempozyum hakkında bilgi veren Kalder Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi, "10. Kalite ve Başarı Sempozyumu'nda küreselleşmenin sebep olduğu fırsatlar ve tehditler karşısında bizi başkalarından nelerin farklı kılacağı tartışılacak. Sorunlar farklı açılardan ele alınarak konuşmacıların yardımıyla cevaplar ortaya çıkacak" dedi.

Sempozyum sonunda verilecek Bursa Kalite Ödülünün amacına değinen BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Coşkunöz Yöney, "TÜSİAD ve Kalder Kalite Ödülü 1991 yılından beri ulusal çapta düzenleniyor. Bu ödül, firmaların uluslararası başarı sağlayarak Türkiye'nin rekabet gücüne katkıda bulunması için uygun bir ortam sağlıyor. 1996 yılında BUSİAD tarafından kalite ödülü verilmeye başlanmıştı. Kalite Ödülü, BUSİAD ve Kalder Bursa Şubesi ile ve KOBİ'ler için iş mükemmelliği modeli esas alınarak BUSİAD üyelerine açık olarak düzenlenmiştir. 2011 Bursa Kalite Ödül süreci Kalder Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğiyle özel sektör ve kamu kategorisinde EFQM mükemmellik modeli esas alınarak Bursalı firmaların katılımı ile gerçekleştiriliyor" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalite Ödülü İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement