Kapaklı Kaymakamı Kuzulu: Kapaklı'yı Unutmam Mümkün Değil - Son Dakika
Yerel

Kapaklı Kaymakamı Kuzulu: Kapaklı'yı Unutmam Mümkün Değil

Kapaklı Kaymakamı Kuzulu: Kapaklı\'yı Unutmam Mümkün Değil

Kırklareli Vali Yardımcılığı görevine atanan Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinin Kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı'yı unutmanın mümkün olmadığını söyledi.

29.09.2014 11:00  Güncelleme: 11:17

Kırklareli Vali Yardımcılığı görevine atanan Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinin Kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı'yı unutmanın mümkün olmadığını söyledi.

2013 Kaymakamlar Yaz Kararnamesi ile Kastamonu'nun Abana İlçesi Kaymakamlığından Kapaklı'ya Kurucu Kaymakam olarak atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu, 1 yıllık görev süresinin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kırklareli Vali Yardımcılığı'na atandı. Kapaklı'nın ilk kaymakamı olarak tarihe geçen Aslı Aynaoğlu Kuzulu, bir yıllık görev süresi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "Kapaklı Kurucu Kaymakamı olarak görev yaptığım sürede beni bağrına basan ilçe halkına çok teşekkür ediyorum. Kapaklı'nın, meslek hayatımda unutamayacağım bir yeri oldu. Kapaklı'yı unutmam mümkün değil" dedi.

Göreve ilk başladığı günlerde geçici olarak Kapaklı Belediyesi'nin 8'inci katının kendilerine tahsis edildiğini anımsatan Kaymakam Kuzulu, görev süresince yaptığı en önemli çalışmanın belediye binasından ayrı müstakil bir binaya geçmeleri olduğunu ifade etti.

Kapaklı Kaymakamlığı'na bağlı resmi kurumların da yavaş yavaş yeni binada hizmet vermeye başladığını ifade eden Aslı Aynaoğlu Kuzulu, "Nüfus Müdürlüğümüz, İçişleri Bakanlığımızca Ankara'dan gönderilecek olan ekip tarafından altyapı sisteminin kurulmasını bekliyor. Altyapı sistemi hazır olur olmaz, İlçe Nüfus Müdürlüğümüz yeni binada hizmet vermeye başlayacak" ifadelerini kaydetti.

Kadastro ve Tapu Müdürlüğü'nün ise Kurban Bayramı sonrasında yeni binada hizmet vermeye başlayacağını dile getiren Kaymakam Kuzulu, "Bu birimlerimizin mobilyalarının alınması ve yeni yerlerine yerleştirilmesi Kurban Bayramı'nı bulur. Diğer birimlerimiz ise yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı. Kurban Bayramı sonrasında tüm birimlerimiz yeni yerlerinde hizmet vermeye başlamış olacak" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı Kaymakamı Kuzulu: Kapaklı'yı Unutmam Mümkün Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement