Kar ve Buzla Mücadeleye Hazırlık Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kar ve Buzla Mücadeleye Hazırlık Toplantısı

Kar ve Buzla Mücadeleye Hazırlık Toplantısı

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığını Kar ve Buzla Mücadele Toplantısı yapıldı.

10.12.2015 16:17

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığını Kar ve Buzla Mücadele Toplantısı yapıldı.

Kış dönemindeki mevsim şartlarının ağır geçmesi göz önüne alınarak Eskişehir Valiliği Yunus Emre Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, ilçe kaymakamları, kamu kurum amirleri ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Kış şartlarının şuan oluşmamasına rağmen gerekli tedbirleri aldıklarını dile getiren Vali Tuna, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, "Hazırlıklarımızı yeniden gözden geçirmek ve koordinasyonu gerektiren hususlar konusunda fikir alışverişi yapmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz" dedi.

Kış döneminde trafik güvenliğinin en iyi şekilde sağlanması için büyük hassasiyet gösterilmesini isteyen Vali Tuna, ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun biran önce sağlanması amacıyla toplantıyı gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Vali Tuna'nın konuşmasının ardından Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Eskişehir bölgesinde alınan tedbirleri anlattı. Yapılan çalışmaları bir sunumla anlatan Müdür Kandemir, vatandaşların ulaşım ve seyahatlerinde her türlü güvenliğinin sağlanarak aksamaya meydan verilmeyeceğini, kış döneminde ulaşım güçlüğü çekilen önemli noktalarda ise ulaşımı aksatmayacak çalışmaların yürütüleceğini bildirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kar ve Buzla Mücadeleye Hazırlık Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement