Karabük'lü Çiftçiler Antalya'daki Fuara Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karabük'lü Çiftçiler Antalya'daki Fuara Katıldı

13.12.2012 14:00

Karabük Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili İzzet Murat, Antalya'da düzenlenen 12.Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Çiçekçilik ve Teknoloji Fuarı'na Karabük'lü çiftçilerle birlikte katıldıklarını bildirdi.

Karabük Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili İzzet Murat, Antalya'da düzenlenen 12. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Çiçekçilik ve Teknoloji Fuarı'na Karabük'lü çiftçilerle birlikte katıldıklarını bildirdi.

Murat, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerli ve yabancı 650 firmanın katıldığı fuara, Karabük'ten giden 25 çiftçinin teknik ekip gözetiminde yeni teknolojiye ulaşmak, bilgi ve becerilerini arttırmak için çalışma yaptığı söyledi.

Fuarda çiftçilerin kendi alanları ile ilgili olarak firmalar ile görüşme yaptıklarına işaret eden Murat, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimiz ürünler ile ilgili olarak bire bir bilgi alma imkanını elde ettiler. Bu tür gezilerin çiftçilerimizin ufkunu açması için bir fırsattır. Başka bölgelerdeki çiftçilerin üretim metotlarını öğrenmeleri ve fuardaki yenilikleri takip etmeleri açısından son derece faydalı oldu. Çiftçilerimizin istekleri doğrultusunda bu tür gezileri her zaman yapacağız."

Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler

Yayıncı: Sinan Özmüş - KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'lü Çiftçiler Antalya'daki Fuara Katıldı - Son Dakika


Advertisement