Karabük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ateş Açıklaması - Son Dakika

Karabük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ateş Açıklaması

26.01.2012 10:20
Karabük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ateş Açıklaması

Karabük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mustafa Ateş, "İlimizde kömür almayan mağdur vatandaşımız kalmayacak" dedi.

Karabük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mustafa Ateş, "İlimizde kömür almayan mağdur vatandaşımız kalmayacak" dedi.

Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından her yıl ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömür yardımlarında yaşanan gecikmelerin büyük ölçüde giderildiğini, kalan çok az miktarın ise Şubat ayında giderileceğini söyledi.

Ateş, " Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan kaynaklanan ve kömürün az çıkarılmasından doğan sıkıntıdan dolayı vatandaşlarımız mağdur oldu. Ancak yapılan çalışmalar sonunda yaşanan geçirmelerden kaynaklanan mağduriyettin büyük bir kısmı giderildi. 900 ton daha kömüre ihtiyacımız var. Bu kömürü de aldığımızda sıkıntımız kalamayacak" dedi.

- KARABÜK

Kaynak: AA
YORUMLAR
500
Otomobil refüje çıktı: 2 yaralı Otomobil refüje çıktı: 2 yaralı Karabük İdman Yurdu evinde kazanarak liderliğini perçinledi Karabük İdman Yurdu evinde kazanarak liderliğini perçinledi Refüje çıkan otomobildeki 2 kişi yaralandı Refüje çıkan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Son Dakika Yerel Karabük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ateş Açıklaması - Son Dakika


Advertisement