Karadeniz Yayla Şenliği 24 Haziran'da - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karadeniz Yayla Şenliği 24 Haziran'da

Karadeniz Yayla Şenliği 24 Haziran\'da
03.06.2012 11:37

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Karadenizliler Derneği Başkanı Salih Bayram, 10.Karadeniz Yayla Şenliği'nin 24 Haziran Pazar günü kutlanacağını söyledi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Karadenizliler Derneği Başkanı Salih Bayram, 10. Karadeniz Yayla Şenliği'nin 24 Haziran Pazar günü kutlanacağını söyledi.

Şenlik için hazırlıkların devam ettiğini bildiren Bayram, şenliğin Körfezdeki tüm derneklerin katılımıyla yapılacağını bildirdi. Kaz Dağları'nın Hanlar Mevkiinde Talim Alanı Mesire Yeri'nde düzenlenecek olan 10. Karadeniz Yayla Şenliği 24 Haziran Pazar günü kutlanacak. Derneğin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Karadeniz Derneği Başkanı Salih Bayram, Yayla Şenliği'nin coşkulu geçmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi.

Şenliğin herkese açık olduğunu bildiren Salih Bayram, "Şenliğimiz de geçen yıllarda olduğu gibi Karadenizlilerin yanı sıra tüm körfez halkı bir araya gelecek. Sürpriz sanatçılarımız olacak. Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi ile Aydın Doğan'ın öncülüğündeki Karadeniz Folklor Ekibi gösteriler yapacak. Kemençe eşliğinde horon tepilecek. Şenliğin coşkulu geçmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Bütün körfez halkını şenliğimize bekliyoruz. Şenliği, körfezdeki tüm Karadenizliler Dernekleri'nin katılımıyla düzenliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadeniz Yayla Şenliği 24 Haziran'da - Son Dakika


Advertisement