Karaman'da "Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaşlar Projesi" Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Karaman'da "Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaşlar Projesi" Sona Erdi

Karaman\'da "Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaşlar Projesi" Sona Erdi

Karaman Valisi Murat Koca, AB Değişim Projelerinden olan Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaşlar Projesi’nin kapanış törenine katıldı.

30.05.2014 19:33

Karaman Valisi Murat Koca, AB Değişim Projelerinden olan Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaşlar Projesi'nin kapanış törenine katıldı.

Avrupa Birliği Değişim Programı çerçevesinde 8 ülkenin katılımı 2012 yılında başlayan ve ülkemizin koordinatörlüğünde yürütülen Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaşlar Projesi'nin son etabı Karaman'da gerçekleştirildi. Vali Ali Akan İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen programa Vali Murat Koca'nın yanı sıra Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vekili Mustafa Sarıkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, şube müdürleri, 7 ülkeden gelen 24 yabancı konuk ve öğrenciler katıldı. Vali Ali Akan İlköğretim Okulu Müdürü Özcan Üstün'ün proje hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından, sema gösterisi ve folklor ekibinin gösterisiyle program devam etti. Daha sonra katılımcı ülke temsilcileri proje ve Karaman hakkında görüşlerini aktardı. Proje kapsamında hazırlanan atık malzemelerden tasarım sergisi açılışının Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vekili Mustafa Sarıkaya ve yabancı konuklar tarafından yapılmasının ardından program sona erdi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da 'Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaşlar Projesi' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement