Karamanlı İzcilerden Vali Koca'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karamanlı İzcilerden Vali Koca'ya Ziyaret

Karamanlı İzcilerden Vali Koca\'ya Ziyaret

Sarıkamış Şehitlerini anmak amacıyla düzenlenen “Şühedanın İzinde Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü”ne katılan Karamanlı izciler Vali Murat Koca’yı ziyaret etti.

09.01.2014 11:34

Sarıkamış Şehitlerini anmak amacıyla düzenlenen "Şühedanın İzinde Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü"ne katılan Karamanlı izciler Vali Murat Koca'yı ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan, İzcilik İl Temsilcisi Nilgün Kuşcu ve izciler katıldı. Vali Murat Koca ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gerçekleştirilen etkinlik hakkında Seyfettin Turan ile Nilgün Kuşçu'dan bilgi aldı. 05 Ocak 2014 Pazar günü Sarıkamış şehitlerini anmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımıyla gerçekleştirilen "Şühedanın İzinde Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü"ne Karaman'ı temsilen 90 izcinin katıldığını belirten Nilgün Kuşcu, gerçekleştirilen bu anlamlı faaliyete verdikleri desteklerden dolayı Vali Murat Koca ve Gençlik Hizmetleri ile Spor İl Müdürü Seyfettin Turan'a teşekkür etti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karamanlı İzcilerden Vali Koca'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement