Karaosmanoğlu'na Urlalılardan Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu'na Urlalılardan Tam Destek

Karaosmanoğlu\'na Urlalılardan Tam Destek

DSP Urla Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu köy ziyaretlerine başladı.

25.02.2014 13:24

DSP Urla Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu köy ziyaretlerine başladı. Hafta sonu Özbek, Gülbahçe ve Balıklıova köylerini ziyaret eden Karaosmanoğlu, her cumartesi günü Urla'da kurulan kadın üretici pazarında kadınlarla bir araya geldi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Urla Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu meclis üyesi adaylarıyla birlikte köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. İlk olarak kadınları sosyal ve ekonomik yaşamın içinde daha fazla yer alması için 2011 yılında Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'nun girişimleriyle hayata geçirilen ve büyük ilgi gören Kadın Üretici Pazarı ziyaret edildi. Kadınların evde ürettikleri el ürünlerini değerlendirme fırsatı sağlayan Kadın Üretici Pazarı'nda stant açan kadınlar Karaosmanoğlu'na kendilerine bu imkanı sağlamasından dolayı teşekkür ederek "Başkanımız sayesinde iki yıldır hem aile ekonomimize katkı sağlıyor, hem de eşlerimize muhtaç olmadan kendi ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz. Her zaman yanımızda olan Başkanımızın biz de her daim yanındayız" dediler.

Kadınların ilgisinden büyük memnuniyet duyan Karaosmanoğlu, göreve geldiğimiz günden bugüne değin hep kadınlarımızla birlikte olduk, birlikte ürettik. Bu güven ve destek sürdüğü müddetçe daha pek çok güzel çalışmayı Urla'ya kazandıracağız" dedi.

Köy ziyaretleri başladı

DSP Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Karaosmanoğlu ve belediye meclis üyesi adayları kadın üretici pazarının ardından köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Özbek, Gülbahçe ve Balıklıova ile başlanan ziyaretlerde Karaosmanoğlu ve ekibi köy kahvesi ve Pazar yerlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Yapılan çalışmalardan ve köylerin ihtiyaçlarının görüşüldüğü ziyaretlerde Karaosmanoğlu, tek tek istek ve beklentileri dinleyerek "15 yıldır beni tanıyorsunuz. Hiçbir zaman yapamayacağım işlerin sözünü vermedim. Ancak hiç kimseyi de kapımdan geri çevirmedim. Eşit ve adil bir şekilde belediye imkanlarımızı paylaşacağız. İmecenin en güzel örneğini hep birlikte herkese göstereceğiz" dedi.

Köylüler, çok sevdikleri ve güvendikleri Başkan Karaosmanoğlu'nun her zaman yanında olduklarını söyleyerek "Dualarımız ve oylarımız Selçuk Başkan için. İhtiyacı olan herkesin derdine derman olmaya çalışan Başkanımız Karaosmanoğlu'na bizlerden tam destek" dediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu'na Urlalılardan Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement