Karapınar Mahalle Sakinlerinden Bakır'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Karapınar Mahalle Sakinlerinden Bakır'a Yoğun İlgi

Karapınar Mahalle Sakinlerinden Bakır\'a Yoğun İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Karapınar Mahallesi2ndeki vatandaşlarla buluştu.

03.02.2014 16:53

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Karapınar Mahallesi2ndeki vatandaşlarla buluştu.

Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, beraberinde CHP İl Başkanı Av. Bilal Doğan, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer ve çok sayıda partili; Karapınar Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Zeynal Bakır, mahalle ziyaretinde Osanlılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Azikanlılar Derneği'ni de ziyaret etti.

Karapınar halkının çok yakın ilgi ve alaka gösterdiği Zeynal Bakır, gördüğü ilgi karşısında duygulandığını belirterek, "Karapınarlı kardeşlerim bizi bağırlarına bastı. Girdiğimiz her dükkanda sıktığımız her el bizleri candan karşıladı. Karapınar'da oturan kardeşlerimiz her seferinde bizleri desteklediğini söylüyorlar; ancak buna rağmen kalabalık partili arkadaşlarımla ziyaret etmek istedim. Daha önce de söylediğimiz gibi sıkmadık el bırakmayacağız. Ev ev, dükkan dükkan gezerek herkesin desteğini isteyeceğiz. Sağ olsunlar onlarda sonuna kadar bizlere destek olduklarını söylediler.

Osanlılar ve Azikanlı'ların kurduğu bu dernekleri çok önemsiyoruz. İnsanların birlik beraberlik içerisinde bir araya gelmeleri çok güzel bir şey. Bu tür dernekler insanları bir arada tutmanın mekanlarıdır. 30 Mart'ta göreve gelirsek bu tür derneklere destek olacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karapınar Mahalle Sakinlerinden Bakır'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement