Karatay'da emeklilerin bir araya getirildiği
"Emekliler Gecesi" düzenlendi.
Başak Tesisleri'nde düzenlenen gecede, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, emekli insanlara, bu memleketin gelişimine hizmet veren ve emeği geçen insan gözüyle baktıklarını belirtti.
Emekli insanların bu ülkenin gelişmesinde emeklerinin geçtiğini ve yetişen yeni nesillerin hizmete devam edeceğini vurgulayan Hançerli, " Mevlana'nın diyarına hizmet etmek bizim için bir onur vesilesi. Çocukların, gençlerin ve emeklilerin unutulmaması gerekiyor. Bu tür programların artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal da emekli insanların, bu ülkenin, geçmiş yıllarda içinde bulunduğu durumu daha iyi bildiğini kaydetti.
Gecede, Cahit Nazlı ve ekibinin seslendirdiği Türk sanat müziğinden güzel eserlerle emekliler doyasıya eğlendi. Ayrıca, programa gelen tüm katılımcılara çiğ köfte ikram edildi.
Programa, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, belde belediye başkanları, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda emekli katıldı.
- KONYA
Son Dakika › Yerel › Karatay'da Emekliler Bir Araya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.