Karate Camiasına Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Karate Camiasına Teşekkür Plaketi

Karate Camiasına Teşekkür Plaketi

Diyarbakır Karate il Temsilcisi Mesna Şimşek, Diyarbakır'da karate sporunu sevdiren ve kentin adını başarılarla temsil eden karatecileri yetiştiren hoca ve kulüp yöneticilerini plaket verdi.

09.06.2016 18:44

Diyarbakır'da karate sporunu sevdiren ve yaklaşık iki yıldan bu yana ulusal ve uluslar arası platformlarda kentin adını en ön sıralara taşıyan karatecilere Karate il Temsilcisi Mesna Şimşek tarafından teşekkür plaketi verildi.

Kayaspor Karate salonunda düzenlenen törende Diyarbakır başarılarla temsil eden başta Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir olmak üzere, Karate Türkiye Milli Takım Antrenörleri Mehmet Yazar ve Hasan Kaya ile Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şehmus Kızılaslan'a teşekkür plaket verdi. Plaket verilirken kısa konuşma yapan Şimşek, "Karate sporunun sevdirilmesinde ve kent adının karate sporunda üst seviyelere yükseltilmesinde büyük emekleri bulunan değerli il Müdürü, Kulüp Başkanı ve hocalarıma bu şekilde teşekkür etmek istedim. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah karate sporu onlarla birlikte en üst seviyeye çıkacaktır" dedi.

Plaket alan Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Karate Türkiye Milli Takım Antrenörleri Mehmet Yazar ve Hasan Kaya ile Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şehmus Kızılaslan da kendilerine plaket verilmesine teşekkür ettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Karate Camiasına Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement