Kardelen Koleji Okul İdaresi Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kardelen Koleji Okul İdaresi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kardelen Koleji Okul İdaresi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Nevşehir Özel Kardelen Koleji çalışanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi.

10.01.2012 15:54

Nevşehir Özel Kardelen Koleji çalışanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi.

Kardelen Kolejindeki programda Nevşehir'de faaliyet gösteren basın kuruluşlarının çalışanları ve Kardelen Koleji idari kadrosu bir araya gelerek sohbet ettiler.

Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan burada yaptığı konuşmada tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başarılar diledi.

Gazetecilerin zorlu şartlar altında yaz kış demeden görev yaptığını belirten Kaplan, gazetecileri üstlendikleri görevi fedakarca yaptığını, bunu yaparken de çok farklı zorluklarla karşı karşıya kaldığını kaydetti.

Ülkemizin ve demokrasimizin gelişmesinde gazetecilere çok önemli görevler düştüğü ifade eden Kaplan "Demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işlerlik kazanması, iyi işleyen bir medya yapısıyla mümkündür. Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması bakımından hayati önemdedir. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da ciddi bir ilerleme kaydeden basınımızın, geçmişten günümüze ülkemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olmuştur. Tüm bu duygularla tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyor ve mesleki hayatlarında başarı diliyorum." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kardelen Koleji Okul İdaresi Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement