Kardemir Karabükspor, Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Kardemir Karabükspor, Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 20'inci haftasında, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

09.01.2012 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 20'inci haftasında, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, istasyon ve teknik çalışma yaptı.

Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın başına geldiği günden bugüne kadar 9 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını ve bu futbolcuların büyük bir bölümünün bir alt ligdeki takımlarda oynamaya başladığını söyledi.

Bu durumum ligin başında yapılan transferlerin yanlışlığını gösterdiğini anlatan Korkmaz, şöyle konuştu:

"Ara transferde 6 yeni futbolcuyla sözleşme imzaladık. Bu futbolcular geldikleri takımlarda oynadıkları için hazır geldiler. Dün oynadığımız ve 2-1 galip geldiğimiz Gençlerbirliği maçında yeni gelen futbolcularımıza da görev verdim. Takıma en az 3 transfer daha yapmalıyız. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak takımın iyi yerlere gelebilmesi için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Şehir, taraftar, basın, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bir bütün halinde hareket etmeliyiz, yoksa başarı olmaz. Şimdi ligde önümüzde Galatasaray maçı var. Deplasmanda ligin en iyi takımına karşı oynamak kolay olmayacak ancak Kardemir Karabüspor kaliteli bir takım. Bu maça da mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız."

- KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kardemir Karabükspor, Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement