Karpuzlu Festivali 20 Mayıs Günü Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Yerel

Karpuzlu Festivali 20 Mayıs Günü Gerçekleştirilecek

Karpuzlu Festivali 20 Mayıs Günü Gerçekleştirilecek

Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'nde bu yıl ilki düzenlenen Alinda Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 20 Mayıs Pazar günü başlayacak.

14.05.2012 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'nde bu yıl ilki düzenlenen Alinda Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 20 Mayıs Pazar günü başlayacak.

Festival kapsamında hem ilçenin tanıtımına hem de çoğunluğu tarımla uğraşan ilçe halkının eğlenip dinlenmesini amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Agora Meydanı'ndaki etkinliklerin ardından Pazaryeri'nde verilecek halk konserine herkesin davetli olduğunu söyledi. Konser'de ünlü Sanatçı Coşkun Sabah'ın unutulmaz eserlerini seslendireceği belirtildi.

Tarımsal üretiminin yanı sıra Karya döneminin önemli merkezlerinden olan Alinda Antik Kenti'ni içinde barındıran Karpuzlu ilçesinin hem tarım hem de turizmde hak ettiği yere gelmesi için sosyal aktivitelere de ağırlık vereceklerini kaydeden Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, "Bir yerin gelişmesi için önce üretim, ardından tanıtımın şart olduğunu düşünüyoruz. İlçemizdeki Alinda'yı tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda bu yıl ilkini düzenlediğimiz Alinda Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 20 Mayıs Pazar günü Belediye önünden Agora Meydanı'na kortej yürüyüşü ile başlayacak. Yöresel ürünlerimizin tanıtımının da yapılacağı Alinda Festivali kapsamında akşam saat 20.00'den 24'e kadar sürecek halk konserinde Coşkun Sabah, Hale Yamaner ve Popçu Kübra sahne alacak" dedi.

(İK)

14.05.2012 12: 03: 32

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karpuzlu Festivali 20 Mayıs Günü Gerçekleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement