Kars Sağlık Sevenler Derneği Gürcistan'da Uluslararası Karadeniz Üniversitesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kars Sağlık Sevenler Derneği Gürcistan'da Uluslararası Karadeniz Üniversitesini Ziyaret Etti

Kars Sağlık Sevenler Derneği Gürcistan\'da Uluslararası Karadeniz Üniversitesini Ziyaret Etti

Kars Sağlık Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Gürcistan Uluslaarası Karadeniz Üniversitesi'ni ziyaret etti.
Kars Sağlık Sevenler Derneği Yönetim Kurulu üyelerini Uluslararası Karadeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Şevket Ercan Tunç ve...

05.11.2013 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Sağlık Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Gürcistan Uluslaarası Karadeniz Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Kars Sağlık Sevenler Derneği Yönetim Kurulu üyelerini Uluslararası Karadeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şevket Ercan Tunç ve Çağlar Eğitim Kurumları ve Uluslarası Karadeniz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Adem Önal karşıladı. Üniversite Konferans salonu'na geçen heyet, burada İlahiyet hocalarıyla bir araya geldi.

Çağlar Eğitim Kurumları ve Uluslararası Karadeniz Üniversitesi rektörü Şevket Ercan Tunç, Tiflis'i ziyaret gelen Kars Sağlık Sevenler Derneği yönertim kurulu üyelerini üniversitelerinde ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti.

Tunç, 1992 yılından beri Gürcü halkının sadece ülke kapılarını değil evlerini, gönüllerini de kendilerine açtığını vurgulayarak, "Biz burada kendimizi hep kendi evimizde gibi hissettik" dedi.

Daha sonra konuşma yapan Uluslararası Karadeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şevket Ercan Tunç, üniversitelerinin 1995 yılında Türk iş adamlarının yatırımıyla kurulduğunu ifade etti.

Tunç; "Misyonumuz, eğitim köprüsüyle Türk, Gürcü ve diğer yabancı öğrenciler arasında diyaloğu geliştirmek ve çağın gerektirdiği kaliteli eğitimi vermektir" diye konuştu.

Gürcistan'da, eğitim dili İngilizce olan tek üniversite olduklarını, 5 fakülteleri ve bunlara bağlı 12 bölümde eğitim verildiğini anlatan Tunç, 10 farklı ülkeden, bin 200 kişinin üniversitelerinde eğitim gördüğüne dikkat çekti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Sağlık Sevenler Derneği Gürcistan'da Uluslararası Karadeniz Üniversitesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement