Kars'ta Seçmeli Kürtçe Dersini 34 Öğrenci Seçti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kars'ta Seçmeli Kürtçe Dersini 34 Öğrenci Seçti

13.12.2012 14:00

Kars Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Digor Dağpınar'da 20, Selim Gelinalan da ise 14 olmak üzere toplam 34 öğrencinin seçmeli Kürtçe dersini aldığını söyledi.

Kars Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Digor Dağpınar'da 20, Selim Gelinalan da ise 14 olmak üzere toplam 34 öğrencinin seçmeli Kürtçe dersini aldığını söyledi.

Alkış, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kars genelinde 34 öğrencinin seçmeli Kürtçe dersini aldığını belirterek, "Derslerimiz boş geçmiyor. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı. Seçmeli dersi 10 kişi seçmesi durumunda ders açılıyor" dedi.

Digor ve Selim ilçesinde bulunan 2 okulda 10'dan fazla öğrencinin seçmeli Kürtçe dersini seçtiğini ifade eden Alkış, "2 okulumuzda şu anda Kürtçe eğitimi var. Digor Dağpınar'da 20, Selim Gelinalan'da ise 14 öğrencimiz Kürtçe dersi alıyor" diye konuştu.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Yayıncı: Emine Konuk - KARS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'ta Seçmeli Kürtçe Dersini 34 Öğrenci Seçti - Son Dakika


Advertisement