Kars'ta Vali Tepe'ye Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Vali Tepe'ye Veda Yemeği Düzenlendi

Kars\'ta Vali Tepe\'ye Veda Yemeği Düzenlendi

Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Kars Valisi Eyüp Tepe'ye veda yemeği düzenlendi.

27.05.2014 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Kars Valisi Eyüp Tepe'ye veda yemeği düzenlendi.

DSİ 24. Bölge Müdürlüğündeki veda yemeğine, Tepe, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü, Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Çelik Gönülal, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve valilik personeli katıldı.

Duygulu anların yaşandığı yemekte konuşan Tepe, söylemek istediği kelimelerin ve cümlelerin ağzından çıkmadığını ifade etti.

Veda yemeğine katılanlara teşekkür eden Tepe, '"Elbette dün olduğu gibi nasıl dünyaya geldiysek bugün bu dünyadan gideceğimizi biliyoruz. Bizler de atanan insanlar olarak nasıl buraya atandıysak bir gün ayrılacağımızı biliyoruz. Biliyoruz ama bu ayrılık özellikle sevdiğimiz bir yer olunca insan ister istemez kederleniyor, hüzünleniyor, üzülüyor. Ben yaklaşık iki sene sizlerle aynı havayı kokladım. Kars için Karsımız için bir şeyler yapmaya çalıştım. Ne kadarını yaptım, ne kadarını yapamadım tabii ki hemşehrilerimizin kendi gönlüne bırakıyorum" diye konuştu.

Tepe, özellikle kaymakamlığından itibaren "millete efendilik değil hizmet etmeyi" düstur olarak edindiğini söyledi.

İdareciliğinde insan odaklı, şeffaf bir yönetim tarzını ekip arkadaşlarıyla beraber amaç edindiğini ifade eden Tepe, "Yapabildim mi, yapamadım mı onun muhasebesini sonra yaparız. Arzum buydu. Benim için iki sene dolu dolu geçti. Yetti mi? Yetmediğini düşünüyorum. Kars'ın iklim soğuklarını belki ailece çok sevdik. Hakkınızı helal edin" şeklinde konuştu.

Daha sonra yemeğe katılanlar Tepe'ye hediyeler vererek duygu ve düşüncelerini aktardı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'ta Vali Tepe'ye Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement