Kartal Belediyesinden Böbrek Sağlığı Semineri - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyesinden Böbrek Sağlığı Semineri

Kartal Belediyesinden Böbrek Sağlığı Semineri

Kartal Belediyesi, 10 Mart Dünya Böbrek Günü etkinlikleri kapsamında seminer düzenledi.

11.03.2016 12:09  Güncelleme: 12:30

Kartal Belediyesi tarafından 10 Mart Dünya Böbrek Günü etkinlikleri kapsamında seminer düzenlendi. Seminerde Nefroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Gülay Yılmaz ile Beslenme ve Diyet Uzmanı Hayrettin Mutlu, doğru beslenme ve böbrek sağlığını korumak için yapılması gerekenleri anlattı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün öncülüğünde başarılı sağlık uygulamalarını sürdüren Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 10 Mart Dünya Böbrek Günü etkinlikleri kapsamında Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde 'Böbrek Sağlığı' konulu bir seminer düzenledi. Seminer, Nefroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Gülay Yılmaz ile Beslenme ve Diyet Uzmanı Hayrettin Mutlu'nun katılımı ile gerçekleştirildi.  Sağlıklı bir yaşam için günlük hayatta dikkat edilmesi gereken beslenme ve yaşam alışkanlıkları ile böbrek sağlığının korunması hakkında katılımcıların bilgilendirildiği seminerde çekilişle 3 kişiye ücretsiz nefroloji check-up paketi hediye edildi.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş seminerde yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Böbrek Haftası nedeniyle buraya kadar gelip bizi bilgilendiren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Hocalarımızın aktardıkları bilgilerle yediğimiz gıdaların içindeki tuzun böbrek sağlığımıza olan etkilerini bir kez daha anlamış olduk. Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz'ün öncülüğünde Sağlık İşleri Müdürlüğümüz vatandaşımız için faydalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Müdürlüğümüz, siz değerli Kartallıların her zaman yanındadır. İstediğiniz seminer için Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne başvurabilirsiniz."

Seminerin sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcı Dr. Turgut Mermertaş, Nefroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Gülay Yılmaz ile Beslenme ve Diyet Uzmanı Hayrettin Mutlu'ya plaket takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyesinden Böbrek Sağlığı Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement