Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat'tan 15 Temmuz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat'tan 15 Temmuz Açıklaması

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat, bir internet sitesinde hakkında yazılan köşe yazısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

21.09.2016 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat, bir internet sitesinde hakkında yazılan köşe yazısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Zafer Arat yaptığı açıklamada, "19.09.2016 tarihli 'Emniyet Müdürünün Telefonuna Çıkmayan Başkan Kim?' başlıklı köşe yazısına istinaden kamuoyunu bilgi kirliliğinden kurtarmak adına açıklama yapmak hasıl olmuştur. Söz konusu yazıda, şahsımla ilgili olarak 15 Temmuz gecesi Kocaeli Emniyet Müdürü tarafından telefonla arandığım ve bizzat verdiğim talimat ile belediyenin iş makinelerini ilçemizdeki askeri kışlalara sevk ettiğim bilgileri tamamen hayal ürünü olup, gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu gece Kocaeli Emniyet Müdürü tarafından aranmamakla birlikte, iş makinelerimizin askeri kışlalara sevk edilmesi talimatı da bizzat Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez tarafından verilmiş ve aynı saat içinde araçlar kışlalar önündeki yerlerini almışlardır. Konu bu kadar net ve açıktır. Yapılan gerçek dışı haberle ilgili olarak adli makamlara hukuki başvurular bizzat tarafımca yapılmıştır" ifadeleri kullanıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat'tan 15 Temmuz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement