Kaskispor, Mersin Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kaskispor, Mersin Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Kayseri Kaskispor, Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nin (TKBL) 12.haftasında Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

03.01.2012 16:49

Kayseri Kaskispor, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin (TKBL) 12. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

KASKİ Genel Müdürü ve Kayseri Kaskispor Başkanı Ender Batukan, yaptığı açıklamada, takımın sağlam adımlarla hedeflerine ilerlediğini bildirdi.

Ligin ilk yarısını Homend Antakya Belediyespor galibiyetiyle 3. sırada bitirdiklerini anımsatan Batukan, şunları kaydetti:

"Ligin ilk yarısının son maçını galibiyetle bitirip, hemen akabinde 2. devrenin ilk maçına hazırlanmaya başladık. Bu hafta Mersin Büyükşehir Belediyesispor'u kendi evimizde ağırlayacağız. Ligin ilk yarısında karşılaştığımız ve mağlup ettiğimiz rakibimizi yine yenmek istiyoruz. Hazırlıkları devam eden takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Takımın maçlarda gösterdiği performanstan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bizi maçlarda yalnız bırakmayan sporsever Kayseri halkını, Perşembe günü saat 18.00'deki maçımıza davet ediyorum."

Batukan, salona gelemeyecek basketbolseverlerin karşılaşmayı Kaskispor'un resmi sitesinden canlı olarak izleyebileceğini de hatırlattı.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaskispor, Mersin Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement