Kastamonu'dan Türkiye'ye 'Altın Adamlar' - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'dan Türkiye'ye 'Altın Adamlar'

Kastamonu\'dan Türkiye\'ye \'Altın Adamlar\'

İstamonu Buluşmaları (2), Kastamonulu mülki idare amirlerini Kastamonu’dan Türkiye’ye başlığı altında “Göç ve Kalıcı İzleri” konulu panelde bir araya getirecek.

29.01.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstamonu Buluşmaları (2), Kastamonulu mülki idare amirlerini Kastamonu'dan Türkiye'ye başlığı altında "Göç ve Kalıcı İzleri" konulu panelde bir araya getirecek.

İstanbul'da haftalık yayım yapan Gazete İstamonu'nun girişimleriyle, Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan Kastamonulu mülki idare amirleri, İstanbul'da Kastamonulularla kahvaltıda buluşacak. Esenler Kültür Merkezi'nde, 2 Şubat Pazar günü saat 10.00'da gerçekleşecek kahvaltı sonrası, "Göç ve Kalıcı İzleri" konulu panel düzenlenecek.

Ankara Gazi Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Safran'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek panele Kastamonulu olarak İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Baş Müfettişi Dr. Selahattin Ateş, Çanakkale Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu, Ankara Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Mersin Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Aydın Söke Kaymakamı Mehmet Demirezen, İstanbul Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Zonguldak Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Erzurum Pazaryolu Kaymakamı Ayhan Terzi ve Van Muradiye Kaymakamı Erol Tanrıkulu konuşmacı olarak katılacak.

Gazete İstamonu Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Karadeniz, İstamonu'nun Kastamonu'yu ve insanını her alanda tanıtmak amaçlı kurulduğunu belirterek, "Ben ve ekip arkadaşlarım her alanda Kastamonu'yu tanıtmak için kendimizi sorumlu hissediyoruz. Daha önce Kastamonu Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş'ın katılımıyla, Türkiye'de mobilya sektöründe söz sahibi işadamlarını İstanbul'da bir araya getirip, "Ahşabın Gölgesinde Yeşeren Umutlar Sempozyumu"yla da İstamonu Buluşmaları'nın ilkini başarıyla gerçekleştirmiştik. Şimdi ise İstamonu Buluşmaları'nın, ikincisini gerçekleştirme çalışmalarındayız. 2 Şubat'ta İstamonu Buluşmaları (2) adı altında 'Kastamonu'dan Türkiye'ye Altın Adamlar' başlığında mülki idare amirlerimizle buluşacağız. Yaklaşık 2 yıldır yayım yapan gazetemizin, memleketimizin değerlerini, anlatmak ve yaşatabilmek üzerine inşa edilmiş bir yayın anlayışıyla, donanımlı hale gelmesinden son derece mutluyuz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu'dan Türkiye'ye 'Altın Adamlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement