Kastamonu Ticaret Borsası Iso Belgesi Aldı - Son Dakika
Yerel

Kastamonu Ticaret Borsası Iso Belgesi Aldı

Kastamonu Ticaret Borsası, "ISO-9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi" belgesi aldı.

17.05.2013 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Ticaret Borsası, "ISO-9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi" belgesi aldı.

Kastamonu Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen törende konuşan Başkan Sedat İşeri, sivil toplum kuruluşu olarak Kastamonu'ya çok büyük hizmetler yapmak için borsayı kurduklarını ifade etti.

Sivil toplum kuruluşlarının, hem kendi görevini yapması, hem de memleketinin sorunuyla ilgilenerek, zamanla kendini marka yapması gerektiğini ifade eden İşeri, şöyle konuştu:

"Borsamızı bir marka yapmak için yola çıktık. Markalaşmayı sadece isim ve amblem olarak kabul etmiyoruz. Bu markanın altını doldurmak istiyoruz. Bu düşünceden yola çıkarak gördük ki günümüzde akredite olan Avrupa Birliği'ne uyum sağlayabilen onlar gibi hareket edebilen oda ve borsalar makbul. Biz de çok beklemeden müracaat ederek 15 Ekim 2012'de akreditasyon sürecine kabul edildik. Bu süreç başlamış oldu. Yetkililer 25 Mart 2013'te borsamıza gelerek ISO tetkiki yaptı. Borsamız böylelikle sertifika almaya hak kazandı. Bu belge akreditasyonun önemli bir basamağı niteliğinde. Şimdi akredite olmak için dünya oda ve borsalarıyla iletişim kurup, borsamızı belli standartlara taşımak zorundayız."

Konuşmanın ardından ilgili firma yetkilisi Muzaffer Kıraç, Başkan İşeri'ye ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesini takdim etti.

Törene, Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Başkanı Yaşar Kuru, borsanın yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kastamonu Ticaret Borsası Iso Belgesi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement