Kavgayı Ayırmak İsteyen Polis Memuru Başından Yaralandı - Son Dakika
Yerel

Kavgayı Ayırmak İsteyen Polis Memuru Başından Yaralandı

Kavgayı Ayırmak İsteyen Polis Memuru Başından Yaralandı

Fethiye'de saat 14.00 sıralarında meydana gelen bir kavgada polis memuru kavgacıları ayırmak isterken kimin attığı tespit edilemeyen bir taş ile başından yaralandı.

03.04.2012 17:22

Fethiye'de saat 14.00 sıralarında meydana gelen bir kavgada polis memuru kavgacıları ayırmak isterken kimin attığı tespit edilemeyen bir taş ile başından yaralandı. Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılan polis memurunun durumunun ciddi olmadığı bildirildi.

İddialara Göre; Fethiye'de seyyar çiçekçilik yapan D.Ö isimli şahsın çiçekleri Fethiye Belediye zabıta ekipleri tarafından alınınca yeni Mahalle Turgut Özal Bulvarında kilit parke çalışması yapan Mütahit firma ilgililerinin çalışma yapmasını engellemek istedi.

Alkollü olduğu tahmin edilen D.Ö bağırarak Mütahit firma ilgililerin kepçe ile yaptığı çalışmayı durdurtmak istedi. Müthahit çalışanları ile D.Ö'nün tartışması üzerine polisten yardım istendi. Fethiye Emniyet Müdürlüğüne bağlı bir polis ekibi olay yerine varıp tarafları ayırmak isterken çevredeki kalabalıkta çalışmaları engellemek isteyen D.Ö'ye tepki gösterdi. Bu sırada kalabalık arasından bir kişinin attığı taş 35 yaşındaki polis memuru Sinan Çelik'in başından yaralanmasına neden oldu. Olay yerine bu kez daha fazla ekip istendi. Vatandaşlar kısa sürede olay yerinden uzaklaştırılırken, D.Ö gözaltına alındı. Yaralı polis memuru Sinan Çelik ekip otosu ile Fethiye Devlet Hastanesine getirilip tedavi altına alındı.

Fethiye Emniyet Müdür Vekili Zeki Taşkıran yaralı polisi hastanede ziyaret edip durumu hakkında bilgi aldı. Müdür Vekili Zeki Taşkıran "Yol yapım çalışması sırasında görevlilere engel olmak isteyen bir kişi tarafından arbede yaşandı. Bu sırada bir polis arkadaşımıza bir taş isabet etti. Durumu iyi. Polis haftası içerisinde istenmeyen bir olay gerçekleşti. Ancak halk polisimize sahip çıkarak olay yaratmak isteyenlere tepkisini gösterdi. Soruşturma sürüyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavgayı Ayırmak İsteyen Polis Memuru Başından Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement