Kayınpederi ile Aynı Listede Yeralan Avukat, İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

Kayınpederi ile Aynı Listede Yeralan Avukat, İstifa Etti

Kayınpederi ile Aynı Listede Yeralan Avukat, İstifa Etti

Abdullah Düzgün, 3'üncü sıra adayı kayınpederi 51 yaşındaki Abdurrahim Akdağ ile aynı listede yeralmasının etik olmadığını savunarak adaylıktan çekildiğini açıkladı.

15.04.2011 18:40

Ak Parti Mardin milletvekili aday listesinde altıncı sırada yer alan avukat 35 yaşındaki Abdullah Düzgün, 3'üncü sıra adayı kayınpederi 51 yaşındaki Abdurrahim Akdağ ile aynı listede yeralmasının etik olmadığını savunarak adaylıktan çekildiğini açıkladı.

AK Parti'nin Mardin'de milletvekili aday listesinde altıncı sırada yer alan avukat Abdullah Düzgün, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Kayınpederi Abdurahim Akdağ'ın AK Parti Mardin milletvekili aday listesinin 3'ncü sırasında olduğunu hatırlatan Düzgün, kayınpederiyle aynı listede bulunmayı etik bulmadığı için çekildiğini açıkladı.

Düzgün, "Her vatandaşın seçme ve seçilme hakkı olduğu için ikimiz de başvuru yaptık. Ama aynı listede olmamız etik olmazdı. Herhangi bir küskünlük ya da darılma yok. Ben sadece kayınpederime olan saygımdan dolayı istifa ettim. Partimizin uygun gördüğü her bölümde görev yapmaya hazırım. Bundan sonraki çalışmalarımda kayınpederime yardımcı olacağım" dedi.

- Mardin/ Nusaybin

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Kayınpederi ile Aynı Listede Yeralan Avukat, İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement