Kaymakam Alibeyoğlu'nun Desteğiyle Duymaya Başladılar - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Alibeyoğlu'nun Desteğiyle Duymaya Başladılar

Kaymakam Alibeyoğlu\'nun Desteğiyle Duymaya Başladılar

Bitlis’in Güroymak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) işitme cihazı talebinde bulunan 4 vatandaşa cihazlar temin edildi.

03.06.2017 12:43

Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) işitme cihazı talebinde bulunan 4 vatandaşa cihazlar temin edildi.

Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı SYDV tarafından işitme cihazı talebinde bulunan 4 vatandaşın taleplerini, mütevelli heyetince değerlendirdi. Gerekli çalışmalar yapılarak, vatandaşların cihazlar temin edildi. Cihazlar kaymakamlık makamında ilgili doktor tarafından 4 vatandaşın kulağına takıldı.

Şenova Mahallesinde ikamet eden 13 yaşındaki Hatice Oktay, ilk sesi duyduğunda duygulanarak ağlamaya başladı.

Günkırı Beldesinde ikamet eden 20 yaşındaki Doğan Öztürk annesiyle beraber kaymakamlık makama geldi. İşitme cihazı kulaklığı takıldıktan sonra duyduğu ilk ses annesinin sesi olması kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Gölbaşı Beldesinde ikamet eden 27 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Yusuf Kardaş ise, "Çocuklarımın seslerini çok duymak istiyordum. Bu yardımlarından dolayı Kaymakam beye teşekkür ederim" dedi.

Şirintepe Mahallesinde ikamet eden 41 yaşındaki Fikret Çetinkaya'nın işitme cihazı takıldıktan sonra kızının "baba sesim geliyor mu" demesiyle büyük bir heyecan duymaya başlaması duygulu anlar yaşattı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu,"Dört vatandaşımızın ihtiyacı olan işitme cihazları taleplerini değerlendirdik. Vatandaşlarımızın doktor raporuna göre ancak işitme cihazı ile işitebileceği tespit edildi. Maddi durumu iyi olmayan 4 vatandaşımıza bugün işitme cihazlarını aldık. Bugün kendileri ilk defa duymaya başladılar. Çok mutlu olduk. Devlet, her zaman engelli vatandaşların yanındadır. Vatandaşın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Alibeyoğlu'nun Desteğiyle Duymaya Başladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement