Kaymakam'ın Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Kaymakam'ın Acı Günü

Kaymakam\'ın Acı Günü

Samsun Terme'de Meydana Gelen Kazada Annesi Babası Ve Kardeşini Kaybeden Ladik İlçesi Kaymakamı Kadir Perçi'nin Acı Günü

23.01.2011 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Terme İlçesi'nde meydana gelen kazada Ladik İlçesi Kaymakamı Kadir Perçi'nin hayatını kaybeden annesi, babası ve kardeşi Ordu'nun Çaybaşı İlçesi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Cenaze törenine Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'de katıldı.Samsun'un Terme İlçesi'nde 2 gün önce meydana gelen kazada, Ladik Kaymakamı Kadir Perçi'nin öğretmen olan 30 yaşındaki kardeşi Mehmet Perçi yönetimindeki 52 DU 542 plakalıotomobil, sürücünün dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada ağır şekilde yaralanan Mehmet Perçi hastaneye götürülürken, araç içerisinde bulunan babası Mustafa Perçi (54) ile annesi Emine Perçi (52) olay yerinde hayatını kaybetti.

Perçi ailesinin, Ladik Kaymakamı olan Kadir Perçi'nin 1 yaşına giren kızları Zehranur Perçi'nin doğum gününe katıldıktan sonra geri döndükleri belirtildi. Bugün Ordu'nun Çaybaşı İlçesi Merkez Camisinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybeden 3 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ordu Valisi Orhan Düzgün ve Perçi ailesinin yakınlarıyla vatandaşlar katıldı. Kızının doğum gününde annesini , babasını ve kardeşini kaybeden Kaymakam Kadir Perçi ise ayakta durmakta güçlük çekti. Kaymakamı, Bakan Demir teselli etti.

Cenaze namazlarının ardından Mustafa, Emine ve Mehmet Perçi'nin naaşları merkez mezarlığındaki aile kabristanlığında yan yana defnedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Kaymakam'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement