Dicle Kaymakamı Kattaş'tan Köylere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dicle Kaymakamı Kattaş'tan Köylere Ziyaret

Dicle Kaymakamı Kattaş\'tan Köylere Ziyaret

Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamı Remzi Kattaş, Kaygısız Beldesi Karagömü mezrasında yeni inşa edilen 11 derslikli ilk ve ortaokulunu ziyaret etti.

23.01.2014 15:42  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamı Remzi Kattaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Çakın, Kaygısız Beldesi Karagömü mezrasında yeni inşa edilen 11 derslikli ilk ve ortaokulunu ziyaret etti.

Binada durum tespit yapan Kaymakam Kattaş, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı ikinci yarıyıl için okulun açılacağını ifade etti. Ardından, Durabeyli Köyüne ziyarette bulunan Kaymakam Kattaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çakın'a, Kaymakamın eşi Fatma Kattaş, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Altun ve eşi, S.Y.D.V Müdürü Melik Arslan da katıldı.

Durabeyli'de on yılı aşkın süredir ortaya çıkan önemli ölçüde azaltıldığı halde devam eden Şark Çıbanı hastalığı ile ilgili bilgilendirme toplantısına yapıldı. Sunumu Durbabeyli Orta Okulu öğretmenleri Hüseyin Kömür ve Nihal Bayram yaptı. Aile hekimleri de açıklayıcı bilgiler verdi. Daha sonra, okuma yazma kursundaki kursiyerler ve sınıflara da ziyarette bulunuldu. Okul idaresi ve öğretmenlerinin ahenkli çalışmaları Kaymakam Kattaş ve beraberindekileri mutlu etti. Yapılan ziyarette çocuklara da hediyeler verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dicle Kaymakamı Kattaş'tan Köylere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement