Kaymakam Kırlı'dan Güvenlik Güçlerine Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kırlı'dan Güvenlik Güçlerine Moral Ziyareti

Kaymakam Kırlı\'dan Güvenlik Güçlerine Moral Ziyareti

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, ilçedeki jandarma karakollarını ziyaret ederek askerlere moral verdi.

13.03.2017 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, ilçedeki jandarma karakollarını ziyaret ederek askerlere moral verdi.

Kaymakam Kırlı ve beraberindeki Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, Malazgirt Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Erhan Kaya Sümer, Emniyet Müdürü Ömer Akpınar ve Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, ilçeye bağlı Konakkuran Beldesi Jandarma Karakolu ile Adaksu Köyü Jandarma Karakolunu ziyaret etti. Burada vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Kırlı, "Ülkenin her karış toprağında bu kutsal vazifeyi yerine getirmenin ayrı bir gururu ve onuru olduğunu biliyorum. Ancak bu karakollarda askerlik yapmanın bir başka heyecan ve ayrıcalığa sahip olacağını düşünüyorum. Bu iki çok önemli noktalarda bulunan karakollarımızda görev yapan kardeşlerimizi kutlayarak, görevlerinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Kırlı, gittiği karakollarda ziyaret defterlerini imzaladıktan sonra karakolların genel durumu hakkında bilgi alarak, tüm personele başarılar diledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kırlı'dan Güvenlik Güçlerine Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement