Kaymakam Kotan AFAD Tesislerini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kotan AFAD Tesislerini İnceledi

Kaymakam Kotan AFAD Tesislerini İnceledi

Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, AFAD Konaklama Tesislerinde incelemelerde bulundu.

27.11.2013 13:02

Her hafta konaklama tesisi birim sorumluları ile toplantı yapan Kaymakam Kotan bu hafta Viranşehir AFAD Konaklama Tesislerindeki son gelişmeleri yerinde inceledi.

İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Kaplan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Öner Ağrıdağ Kaymakam Kotan'a eşlik etti. Merkez yönetici yardımcılarından AFAD Viranşehir Konaklama Tesisinin son durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Kotan beraberindeki heyetle çadırkenti gezdi.

Suriyeli sığınmacılar için modern bir çadırkent inşa ettiklerini dile getiren Kaymakam Kotan, "Suriyeli misafirlerin rahat edebilmesi bir nebze de olsa acılarını hafifletmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız Kızılay ve AFAD ile koordineli bir şekilde devam ediyor. En büyük temennimiz savaşın bir an önce bitmesi ve Suriyeli ailelerin evlerine geri dönmesi. Şunu iyi biliyoruz ki, ne kadar da modern ve güzel olsa hiçbir mekan vatan gibi değildir" dedi. Yapılan ziyaretin ardından heyet çadırkentten ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Kotan AFAD Tesislerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement