Kaymakam Malgaç'dan Alaplı Eml'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Malgaç'dan Alaplı Eml'ye Ziyaret

Kaymakam Malgaç\'dan Alaplı Eml\'ye Ziyaret

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret etti.

25.04.2013 14:34

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret etti.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, beraberinde Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Şube Müdürleri Salih Dirican ve Hüseyin Uysal ile birlikte Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret etti.

Okul Müdürü Eyüp Ertaş'dan bilgiler alan Malğaç, okuldaki bölümleri gezdi. Elektrik Elektronik,

Güvenlik Sistemleri, Bilişim Teknolojileri, Metal Teknolojileri, Tesisat ve Isı Geçişi, Mobilya Dekorasyon ve Makine Teknolojileri bölümlerini gezerek bölüm şefleri ve öğretmenlerinden bilgiler alan Malgaç öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

Öğrencilere nasihatlerde bulunan Malğaç, " Gençler, Alaplı için çok değerli ve

imkanları açısından da iyi bir okulda okumaktasınız. Bu avantajınızı çok iyi kullanın, derslerinize düzenli çalışarak sizlerden beklenileni verin, Endüstri Meslek Liseleri sanayinin ihtiyacı olan kalifiye eleman ihtiyacını karşılayan okullardır. Ayrıca sizlere kendi bölümünüzde ek puan avantajı da verilerek yüksek öğrenimine devam etmek isteyen öğrencilerimize fırsat da tanımaktadır. Tabi ki bunun da yolu çok çalışmaktan geçmektedir" dedi.

Gezi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Malğaç, "Okulumuzu ziyaret ettik. Okulumuz adeta bir küçük sanayi durumunda ben okul yöneticilerine ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Malgaç'dan Alaplı Eml'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement