Kaymakam Sağ, Köy Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sağ, Köy Gezilerine Devam Ediyor

Kaymakam Sağ, Köy Gezilerine Devam Ediyor

Adıyaman’ın Sincik ilçe Kaymakamı Zafer Sağ, köy gezilerine devam ediyor.

15.12.2015 18:06

Adıyaman'ın Sincik ilçe Kaymakamı Zafer Sağ, köy gezilerine devam ediyor.

Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ ile İlçe Özel İdare Müdürü Ali Ayaz, Sincik ilçesine bağlı Çamdere köyünde yapımı devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi. Çamdere köyünde yapımı devam eden kanalizasyon çalışmaları inşaatını inceleyerek ilgili firmanın yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Sağ, ayrıca yapımı devam eden sağlık ocağı inşaatını gezdi. Taahhüt edilen zamanda işlerin tamamlanarak vatandaşların bir an önce bu hizmetlere kavuşmalarını amaçladıklarını belirten Kaymakam Sağ, bu yatırımları yakından takip ettiklerini aksaklığa mahal vermeden çalışmaları neticelendirmek istediklerini ifade etti.

Ayrıca Çamdere köyünde el dokuma halıların üretilmesi sebebiyle bazı dokuma tezgahlarını da inceleyen Kaymakam Zafer Sağ, bu el emeği göz nuru dokuma halıların hem köye hem de ilçe için önemli bir değer olduğunu bu değerin yaşatılması ve ilçe ekonomisine katkısını artırılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belitti.

Kaymakam Sağ, köy gezisi esnasında bir süre köy muhtarı ve vatandaşlarla sohbet ederek köyün sorunları hakkında bilgi aldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sağ, Köy Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement