Kaymakam Şakalar'dan, Bozüyük TSO'ya İade-İ Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Şakalar'dan, Bozüyük TSO'ya İade-İ Ziyaret

Kaymakam Şakalar\'dan, Bozüyük TSO\'ya İade-İ Ziyaret

Bilecik'in Bozüyük İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyarette bulundu.

03.10.2013 13:51  Güncelleme: 13:52

Bilecik'in Bozüyük İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) iade-i ziyaret de bulundu.

Kaymakam Köksal Şakalar'ı, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcıları Ali Aytaç ve Garip Öge, Meclis ve TOBB Genel Kurul Üyesi Murat Şeker, Meclis Katip Üyesi Fatih Koç, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Hakan Bakıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete Ayaz, A.Murat Köftecioğlu ve Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Osman Çetin, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk karşıladı.

Buğra Levent, ziyaret sırasında Kaymakam Köksal Şakalar'a Bozüyük'ün genel ekonomik ve ticari yapısı ve Bozüyük TSO'nun çalışma şekli, Meslek Komiteleri, Meclis ve Yönetim Kurulu'nun toplantıları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Levent, aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Kaymakamlığa iletilen Yatırım Talep Raporunu da hatırlatarak yeni dönemde yatırımcılar için alternatif alanlara ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Kaymakam Köksal Şakalar ise, Bozüyük İlçe Kaymakamı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, göreve başladığı günden bu yana Bozüyük hakkında çok güzel ve olumlu intibalar edindiğini söyledi. Şakalar, ilk notları arasında da BORSAB'daki mevcut parsel yapılarının yeniden düzenlenmesi talebinin olduğunu, bu konuda da çalışmalar yapılacağını ifade etti.

İLÇENİN TANITIMINA İHTİYAÇ VAR

Görüşmeler sırasında Buğra Levent, Bozüyük ilçesinin genel anlamda bir tanıtım ihtiyacının bulunduğunu ve bu konuda ilk aşamada Metristepe, tarihi ve doğal alanların tanıtımının yapılabileceğini bildirdi. Çanakkale ziyareti için ilçeden geçen öğrenci ve turist kafilelerinin güzergahlarına Metristepe ve diğer turistik noktalarının da alınabileceğini, yine aynı şekilde bu konuda Eskişehir'e gelen tur şirketlerinin misafirlerini Bozüyük'e de getirmelerinin sağlanması konusunda önümüzdeki günlerde Belediye Başkanlığı ve İlçe Kaymakamlığı destekleri ile girişimde bulunacaklarını söyledi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti ve günün anısına Kaymakam Köksal Şakalar'a Metristepe Plaketi takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Şakalar'dan, Bozüyük TSO'ya İade-İ Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement