Kaynaklar Köyü'nün İlk Parkını Başkan Tatı Açtı - Son Dakika
Yerel

Kaynaklar Köyü'nün İlk Parkını Başkan Tatı Açtı

Kaynaklar Köyü\'nün İlk Parkını Başkan Tatı Açtı

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Kaynaklar Köyü’ne yapılan ilk parkı hizmete açtı.

24.02.2014 13:30

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Kaynaklar Köyü'ne yapılan ilk parkı hizmete açtı. Adının parka verilmesi önerisine karşı çıkan Ercan Tatı, Kurtuluş Savaşı Şehidi "Şehit İslam'ın" adının parka verilmesini önerdi.

Kaynaklar Köyü'ne kadınların ve çocukların Muhtar Erhan Şen'den istekleri gerçekleşti. Köy girişinde yapılan parkın açılışı sanatçı Türkü'nün katıldığı konserle gerçekleşirken, parkın yanındaki alana da spor sahası yapılmasına başlanacağı açıklandı. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, aynı bölgede Kaynaklar müzesi kurulması girişimini de başlatacaklarını ifade ederken, adının park ve müzeye verilmesini isteyen Köy Muhtarı ve halkına teşekkür etti, "Beni tabelalarla değil, Atatürkçü, Cumhuriyetçi kimliğimle anın. Ben Buca'da ilk kez evlere Nutuk'u, Atatürk posterli bayrakları ve bayraklarımızı tüm evlere dağıttım. Beni bunlarla anmanızı isterim" dedi.

Cuma günü Buca'daki ilk olimpik havuzun açılışına Kaynaklar halkını davet eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, köy çocuklarının da havuzda temel yüzme eğitimini ücretsiz olarak aldığını söyledi. Buca'da birçok hizmeti ve ilki gerçekleştirmekten onur duyduğunu, 30 Mart'a kadar birçok açılışın daha yapılacağını belirten Başkan Tatı, görev verilmesini beklediğini ama olmadığını anımsattı. Tatı, "Bana düşen 30 Mart'ı ve sandıktan çıkacak sonucu beklemektir. Bu dönemde baltaları kuma gömmektir. Ben yüzde 56 oranında Ercan Tatı'yı seçeriz diye bir anketle bıraktım. Seçimin sonucunu göreceğiz. Göreve geldiğimle çiçeklerle beni karşılamıştınız. Şimdi de çiçeklerle gideceğim. Kelepçelerle değil" dedi.

Kaynaklar Köyü Merkez Mahallesi Muhtarı Erhan Şen ise Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur da 59 aylık sürede önemli hizmetler ve eserler bırakan Tatı'ya teşekkür etti. CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ise Başkan Ercan Tatı ile sayısız açılış yaptıklarını hatırlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaynaklar Köyü'nün İlk Parkını Başkan Tatı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement