Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışı şüphesiz en çok çocukları sevindirdi. Parklarda ve sokaklarda kartopu oynayan çocukların gözlerinde ki mutluluk görülmeye değerdi.
Sakarya'nın Kaynarca ilçesi kar yağışının ardından beyaza büründü. İlk ve orta dereceli okullarda yarıyıl tatilini fırsat bilen çocuklar gün boyu karın keyfini çıkardı. Dün gün boyu dışarıda kar topu yapı kardan adam yapan çocuklar, adeta okul yorgunluğunu kar ile oynayarak aştılar.
Diğer yandan toplam 7 köy yolunun ulaşıma kapandığı Kaynarca ilçesinde İl Özel İdare Ekipleri kapalı yolları açabilmek için çalışma gerçekleştirirken; Kaynarca Belediyesine bağlı fen işleri ekipleri de kar alarmı verdi. - SAKARYA
Son Dakika › Yerel › Kaynarca'da Kar Çocuklara Güzel - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.