Kayseri Barosu'ndan Melikşah Üniversitesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kayseri Barosu'ndan Melikşah Üniversitesi'ne Ziyaret

Kayseri Barosu\'ndan Melikşah Üniversitesi\'ne Ziyaret

Kayseri Barosu'nun yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Reşit Özkanca'yı makamında ziyaret etti.

12.12.2012 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Barosu'nun yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Kayseri Barosu Yeni Başkanı Fevzi Konaç, Başkan Yardımcısı Mükremin Yalçıntaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Bahar, Göksel Ulusoy ve Arif Saraç katıldı.

Kayseri Barosu'nun üniversiteye ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Reşit Özkanca, üniversite olarak 4 fakülte ve 2 enstitüde eğitim verdiklerini ve fakültelerde aynı zamanda toplumsal yaralara da faydası olacak çalışmalar yaptıklarını belirtti. Prof. Dr. Özkanca, "Üniversitemizde sadece ders vermekle kalmıyoruz yaptığımız çalışmalarımızda örneğin çocuk istismarı, kadın hakları gibi konulara eğilerek anketlerle toplumsal sorunlara dair raporlar hazırlayıp ilgili makamlara iletiyoruz. Kayseri Barosu ile de çalışmak bizler için büyük memnuniyet verici olur." dedi.

Kayseri Barosu olarak özellikle hukuk fakültesi öğrencilerine her türlü desteği ve imkanı sunacaklarını belirten Baro Başkanı Fevzi Konaç da, "Öğrencilerimize ne gibi katkılarımız olabilir bu bizim için çok önemli. Üniversitelerimizle iş birliği yapmak toplumumuzda yer alan hukuksal problemlere ortak projelerle çözümler bulmak istiyoruz. Melikşah Üniversitesi olarak bizlere vereceğiniz destek bu yönden çok önemli." diye konuştu.

(SK)

12.12.2012 16: 49: 58

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Barosu'ndan Melikşah Üniversitesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement