Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda asfalt yenileme çalışmalarını inceledi - Son Dakika
Yerel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda asfalt yenileme çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı\'nda asfalt yenileme çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşımda önemli bir güzergah olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda devam eden asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, ulaşım konforunu arttıracak ve sürücülere daha güvenli ulaşım imkanı tanıyacak yatırımlarını sürdürdüklerini belirtti.

17.12.2023 12:01

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentteki asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşımı sağlayan yollardan birisi olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda asfalt yenileme çalışmaları sürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükkılıç, görevlilere kolaylıklar dileyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, ulaşım konforunu arttıracak ve sürücülere daha güvenli ulaşım imkanı tanıyacak yatırımların devam ettiği kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Büyükkılıç, vatandaşları da trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda asfalt yenileme çalışmalarını inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement