Kayseri'de Bilgi Güvenliği Konferansı Düzenlenecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri'de Bilgi Güvenliği Konferansı Düzenlenecek

09.11.2012 15:00  Güncelleme: 15:09

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından BGA desteğiyle bilgi güvenliği konferansı düzenlenecek.

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Bilgi Güvenliği Akademisi (BGA) desteğiyle bilgi güvenliği konferansı düzenlenecek.

15 Kasım'da düzenlenecek konferansta, bilgi güvenliği ve siber güvenlik kavramlarının ele alınacağı belirtildi.

Bilgi güvenliği ve açılımları konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlenecek konferansta, Türkiye ve dünyadan bilgi güvenliği ihlal olay örnekleri, siber güvenlik kavramları, son kullanıcıya ve şirketlere yönelik tehditler, web ve mobil cihaz güvenliği, hackerların bakış açışı ve hackerların sistemlere sızmada kullandığı yöntemler, kurum-şirket personelinden kaynaklanan ihlaller gibi konuların ele alınacağı belirtilirken, tartışma konularında sunumların da yapılacağı ifade edildi.

Katılımın ücretsiz olduğu konferansı izleyebilmek için internet ortamında kayseri.bga.com.tr/kayit.html adresinden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Muhabir: Musa Özyürek

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Bilgi Güvenliği Konferansı Düzenlenecek - Son Dakika


Advertisement