Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ'den (KCETAŞ) yapılan açıklamada bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bazı yerleşim birimlerine ikişer saatlik süreyle elektrik verilemeyeceği bildirildi.
Açıklamaya göre, 10 Kasım'da saat 07.30 – 17.00 saatleri arasında, Tacettin Veli Mahallesi, Doğu Sanayi Bölgesi, Yıldızevler, Argıncık Kayabaşı, Cengiz Topel, Talatpaşa, Sahabiye, Hacı Saki, Örnekevler, Gevher Nesibe Mahallelerine ve civarlarına elektrik verilemeyecek.
Çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği, yapılan bu çalışmalarla bölgeye daha kaliteli ve kesintisiz enerji verilmesinin amaçlandığı belirtildi. - Kayseri
Son Dakika › Yerel › Kayseri'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?