Kayseri Otomobilciler Odası Başkanı Ateş, Sürücüleri Uyardı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Otomobilciler Odası Başkanı Ateş, Sürücüleri Uyardı

Kayseri Otomobilciler Odası Başkanı Ateş, Sürücüleri Uyardı

Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş, Kurban Bayramı öncesi trafiğe çıkacak sürücüleri hız yapmamaları konusunda uyardı.

12.10.2013 11:26  Güncelleme: 11:32

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili ve Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş, Kurban Bayramı öncesi trafiğe çıkacak sürücüleri hız yapmamaları konusunda uyardı.

Yaklaşan Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını temenni eden Ali Ateş, yorgun ve uykusuz bir şekilde trafiğe çıkılmaması gerektiğini vurguladı.

İnsan canının değerli olduğunu belirten Ateş, "Sürücü kardeşlerimin yorgun, uykusuz seyahat etmemelerini ve trafik kurallarına uymalarını diliyorum. İnsana değer vermelerini rica ediyorum" dedi.

Kayseri emniyet müdürlüğünün bayramda trafikte yaptığı çalışmaları doğru bulduğunu söyleyen Ateş, "Kayseri emniyetinin uyarıcı çalışmaları devam ediyor. Bizlerde emniyetle ortak çalışıyoruz. Bu konuda yaptığı çalışmalardan dolayı emniyetimize teşekkür ediyorum. Bizler gerek şoförlerin gerekse araçların mümkün olduğu kadar takiplerini sağlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

SÜRÜCÜLERİMİZ TESİSLERİMİZİ KULLANSIN

Sürücü ve vatandaşların seyahat zamanlarında ihtiyaçlarını gidermek adına hizmet sağladıklarını dile getiren Ateş, "Yorgun sürücülerin istirahat etmeleri için yer temin edildi. Oralarda sürücülerimizin ihtiyaçlarını gidermelerini ve istirahat etmelerini sağlıyoruz. Trafiği tehlikeye sokmak yerine tesislerimizde dinlenmelerini öneriyoruz. Şoförler ve vatandaşlara oralarda konaklama, yeme içme hizmeti sunuluyor. Şoförlerimiz ve vatandaşlarımız tesisleri kullansınlar" şeklinde konuştu.

Trafik kurallarına uyulduğu takdirde kazaların asgariye indiğini sözlerine ekleyen Ateş, yapılan tüm çalışmaların vatandaşın sağlık sıhhatini korumaya yönelik olduğunu da vurguladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Otomobilciler Odası Başkanı Ateş, Sürücüleri Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement