Kayserili Dağcılar Hasan Dağı'na Tırmandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayserili Dağcılar Hasan Dağı'na Tırmandı

Kayserili Dağcılar Hasan Dağı\'na Tırmandı
13.01.2014 16:21

Kayseri Dağcılık İl Temsilciliği’nin faaliyetleri çerçevesinde, Kayserili dağcılar Aksaray’da bulunan ve 3 bin 268 metre yükseklikteki Hasan Dağı’na tırmandı.

Kayseri Dağcılık İl Temsilciliği'nin faaliyetleri çerçevesinde, Kayserili dağcılar Aksaray'da bulunan ve 3 bin 268 metre yükseklikteki Hasan Dağı'na tırmandı.

Cumartesi günü Kayseri'den hareket eden 14 dağcı aynı gün Aksaray'da bulunan Hasan Dağı'na ulaştı. Uzun ve zorlu bir tırmanışın ardından Kayserili dağcılar zirveye ulaştı. Zirveye ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Kayserili dağcılar, aynı güzergahı kullanarak indi.

Kayseri Dağcılık İl Temsilcisi İsmail Yılmaz, "14 sporcumuz ile Hasan Dağı zirve tırmanışını gerçekleştirdik. Büyük bir moral bulduk ve bundan sonraki faaliyetlerimiz için şimdiden çalışmalara başladık" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayserili Dağcılar Hasan Dağı'na Tırmandı - Son Dakika


Advertisement