Kaza Kurbanı Gencin Arkadaşları Eylem Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kaza Kurbanı Gencin Arkadaşları Eylem Yaptı

Kaza Kurbanı Gencin Arkadaşları Eylem Yaptı

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Ağaköy'de, dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatma Şen’in arkadaşları, kazada ihmal olduğunu öne sürerek protesto eylemi yaptı.

24.03.2014 16:33

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Ağaköy'de, dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatma Şen'in arkadaşları, kazada ihmal olduğunu öne sürerek protesto eylemi yaptı.

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatma Şen'in arkadaşları, Biga kapalı çarşı önünde oturma eylemi yaparak kazada ihmali olduğuna inandıkları yetkilileri protesto ettiler. Öğrenciler, "Bu gün burada Ağaköy girişinde yani fakültemizin karşısından ışıklandırma olmaması sonucu hayatını kaybeden Fatma Şen adlı arkadaşımızı anmak için topladık. Arkadaşımıza Allah'tan rahmet kalanlarına başsağlığı diliyoruz. Bu son olsun istiyoruz biz. Gereksiz yere süslenip, ışıklandırılan köprü değil, can kurtaracak şekilde ışıklandırılan köprüler istiyoruz. Köy girişine dikilecek 4-5 elektrik direğinin arkadaşımızın canından pahalı olduğunu sanmıyoruz. Bugün, yarın dikeceğiniz elektrik direkleri için illa arkadaşımızın ölmesi mi gerekiyordu? Bu iş üstgeçidi oraya koymakla olmuyor. Üst geçit olarak baktığınız yer artık açık hava meyhanesi olarak bilinmiyor. Erkekler bile yalnız başına geçemez oldu" dediler. Oturma eylemine CHP ve MHP belediye başkan adayları da gelerek Fatma Şen için arkadaşlarına başsağlığı dilediler. Öğrenciler daha sonra kapalı çarşı önünde yaptıkları oturma eyleminden sonra olaysız şekilde dağıldılar. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaza Kurbanı Gencin Arkadaşları Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement