Kazada Oğlunu Kaybeden Acılı Annenin Feryadı - Son Dakika
Yerel

Kazada Oğlunu Kaybeden Acılı Annenin Feryadı

Kazada Oğlunu Kaybeden Acılı Annenin Feryadı

Yaklaşık iki ay önce Turgutlu'da trafik kazasında hayatını kaybeden Umut Karadağ'ın (29) annesi Şükran Karadağ, "Oğluma çarpıp kaçan araç hala bulunamadı acımız her gün katlanıyor."

25.06.2012 15:07

Yaklaşık iki ay önce Turgutlu'da trafik kazasında hayatını kaybeden Umut Karadağ'ın (29) annesi Şükran Karadağ, "Oğluma çarpıp kaçan araç hala bulunamadı acımız her gün katlanıyor. Yetkililere sesleniyorum oğlumun katilini lütfen bulun" dedi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 27 Nisan tarihinde işyerine gitmek için motosikleti ile yola çıkan Umut Karadağ, İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Halilbeyli kavşağında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmış ve Turgutlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetmişti. Aradan geçen yaklaşık iki ay sonunda Umut'a çarptığı iddia edilen otomobil sürücüsü hala tespit edilemedi. Araç şoförünün bulunamaması Karadağ ailesini daha çok üzüntü içerisinde bırakıyor. Acılı anne Şükran Karadağ, oğluna çarpan araç sürücüsünün bugüne kadar tespit edilemediği için her geçen gün üzüntülerinin arttığını belirterek, "Umut kaza geçirdiği günün akşamı kız istemeye gidecekti. Trafik kazasında hayatını kaybetti ama ona çarpan vicdansız sürücüde gerektiği cezayı çekmesi lazım. Bu şekilde acımız biraz daha azalacaktır oğlumuzun katilinin bir an önce bulunmasını istiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazada Oğlunu Kaybeden Acılı Annenin Feryadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement