Kazada Yaralanan Genç Helikopterle İzmir'e Sevk Edildi - Son Dakika
Yerel

Kazada Yaralanan Genç Helikopterle İzmir'e Sevk Edildi

Kazada Yaralanan Genç Helikopterle İzmir\'e Sevk Edildi

Bodrum’da öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Erdem Bürkek, Sağlık Bakanlığının helikopter ambulansı ile İzmir’e sevk edildi.

14.02.2015 20:39

Bodrum'da öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Erdem Bürkek, Sağlık Bakanlığının helikopter ambulansı ile İzmir'e sevk edildi.

Gümbet kavşağından Bodrum merkezine doğru seyir halindeyken Antik Tiyatro önündeki virajı döndükten sonra duran araçlara çarpmamak için motosikletini yatıran Erdem Bürker motosikletinden düşerken kamyonete çarpan genç sürücü ağır yaralandı.

Ambulans Helikopter ile İzmir'e sevk edilen genç motosiklet sürücüsünün yakını olan Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik ise kaza ile ilgili şunları söyledi; "Erdem arkadaşımız Gümbet'ten Bodrum'a gelirken kırmızı ışıkta duran araçları görünce heyecanlanıyor ve motorla yatıyor. Motor kamyonete çarparken kendisine bir tırın dorsesine çarpıyor." dedi.

O sırada olay yerinden geçmekte olan bir 112 ilk yardım ambulansı ile Bodrum Devlet Hastanesi kaldırılan Bürker'in leğen kemiği başta olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu tespit edildi. İleri tetkik ve tedavi için başka bir hastaneye sevk edilmesine karar verilen yaralı için ambulans helikopter talebinde bulunuldu.

Konu hakkında bilgiler veren Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Hakan Çamlıca şöyle konuştu; "Öğlen saatlerinde bir motosiklet kazası vakası geldi. Genç çocuğumuzun multi travma dediğimiz bir çok noktasında travma oluştuğu için daha donanımlı bir hastaneye sevk etme ihtiyacı duyuldu. Çocuğumuzun çok fazla ağrısı olduğu için helikopter ile sevki uygun görüldü." dedi.

26 yaşındaki Erdem Bürker yakınlarının göz yaşları arasında helikopter ile İzmir Tepecik Araştırma Hastanesine sevk edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazada Yaralanan Genç Helikopterle İzmir'e Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement