Kcetaş'ta Yeni Hizmetler - Son Dakika
Yerel

Kcetaş'ta Yeni Hizmetler

Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ, abonelik için vatandaşın ayağına gidecek.

26.03.2012 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ, abonelik için vatandaşın ayağına gidecek.

Şirketin 2011 yılı genel kurul toplantısı, şirket konferans salonunda yapıldı. Şirket Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, genel kurulda sunduğu yönetim kurulu faaliyet raporunda, 2012 yılında hizmete geçirmeyi planladıkları yeni uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Şirket açısından 2012 yılının müşteri memnuniyeti yılı olmasını hedeflediklerini belirten Büyükkeçeci, abonelik hizmetleri için mobil saha ekipleri kuracaklarını bildirdi.

Mobil saha ekiplerinin mevcut tüketicilerin evinde abone güncelemesi yapacağını ifade eden Büyükkeçeci, "Yeni abone olmak isteyenlerin işlemleri çağrı merkezimiz tarafından alınıp mobil ekiplere bildirilecek. Böylece abone olacak kişinin evinde işlemler tamamlanacak. Bu kapsamdaki çalışmalarımız tamamlanma aşamasına geldi. Kısa sürede bu hizmeti hayata geçireceğiz" dedi.

Bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintilerinin önüne geçmek için de çalışma yürüttüklerini kaydeden Büyükkeçeci, şu bilgileri verdi:

"Abonelerimizin bizden en büyük istekleri yılda bir defa yaptığımız periyodik bakımlarda 6-8 saatlik mecburi elektrik kesintisinin en aza indirilmesiydi. Yaptığımız son yatırımlar ve teknolojik çalışmalarla bu yıl hiç elektrik kesmeden bakım çalışmalarını yapacağız. Bu uygulama Türkiye'de ilk olacak. Zaten, uyguladığımız Scada sitemiyle dış etkenler ve abonenin kendi arızası dışında sistemimizden kaynaklanan elektrik arızası ve kesintisi neredeyse kalmamıştır. Kayseri, elektrik yönünden en sorunsuz ilimizdir."

Şirketin bu yıl 428 milyon lira ciro yaptığını, 13,8 milyon lira vergi ödediğini belirten Büyükkeçeci, 2010 yılında 36 milyon lira olan karın da yaklaşık 55 milyon liraya çıkarıldığını söyledi.

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları oy birliğiyle kabul edildi.

İstifa eden yönetim kurulu üyesi Necmettin Kılıç'ın yerine İlker Sert'in kabul edilmesinin kararlaştırıldığı genel kurulda, şirketin karının yüzde 30'unun ortaklara dağıtılmasına karar verildi.

Daha sonra, şirketin yeni yönetim kuruluna Mehmet Özhaseki, Bekir Yıldız, Memduh Büyükkılıç, Sema Cıngıllıoğlu, Atilla Özmen, İlker Sert ve Kerim Erengül seçildi. Yeni denetim kurulu ise Ahmet Acer, Halit Taşyapan, Cem Bozali, Cengiz Kılıç ve Yasin Kalem'den oluştu.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kcetaş'ta Yeni Hizmetler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement