Kdz. Ereğli'de Polis Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli'de Polis Haftası Kutlamaları

Kdz. Ereğli\'de Polis Haftası Kutlamaları

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

10.04.2014 17:20

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Törene Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Naci Kılıç, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Kıbrıs ve Kore gazileri, daire müdürleri, polis memurları ile öğrenciler katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen'in Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemi belirten bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, polis teşkilatının görevini herhangi bir ayırım yapmaksızın gece gündüz çalışarak fedakarca yaptığını söyledi. Polis teşkilatının çağın gereklerine göre her geçen gün kendisini yenilediğini ifade eden Özgen, Ereğli ilçesine MOBESE sistemi kurma çalışmalarına başlandığını açıkladı. Özgen; "MOBESE sisteminin yapılmasıyla alakalı girişimlerde bulunan ve destek sağlayan başta Sayın Milletvekilimiz Ercan Candan'a, Valimiz Ali Kaban'a, Kaymakamımız İbrahim Çay'a, İl Emniyet Müdürümüz Metin Seyfi Sazak'a teşkilatımız adına teşekkürlerimi arz ederim. Teşkilatımızdan emekli olan, şehit olan, gazi olan tüm mensuplarımıza şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Tören sonrası Ereğli İlçe Seçim Kurulu Müdürü Serpil Turhan ve çalışanları, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polislere karanfil takdim ederek, Polis Haftalarını kutladılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli'de Polis Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement